Om oss

Vi er en liten skole som er ganske nyetablert, mens våre spanske språklærere har høyskoleutdannelse i spansk og pedagogikk samt mye erfaring i å avholde spanske språkkurs for utlendinger. Vårt mål er å ha høyest kvalitet på undervisningen og tilretteleggingen rundt ditt spanskkurs.

Som en liten skole har vi mulighet til å være fleksibel i forhold til våre kursdeltagere og har mulighet til å gi den enkelte den oppfølging den trenger for effektiv læring. Du vil hele kursperioden ha den samme lærer slik at du snarest vil føle deg helt hjemme hos oss og ha de beste forutsetninger for å lære spansk på en behagelig og effektiv måte.
Carmen og Ursula er grunnleggerne av skolen.

Carmen - la profesora -

Carmen
Carmen

har, som alle våre språklærere, høyskoleutdannelse i spansk og underviser etter de nyeste og mest effektive læremetoder. Carmen har hovedansvaret for undervisningen og det er hun som underviser selv i de aller fleste kurs. Hun har meget god erfaring med å lære bort spansk til både barn og eldre så vel som begynnere og viderekommende.

Ursula – la directora –

har ansvaret for markedsføringen, kundebehandling og administrasjon. Hun snakker norsk og har bodd i Norge i 25 år. Hun er gift med en nordmann og bor nå mesteparten av året i Spania - Guardamar.
Hun vil personlig ta imot din forespørsel og bestilling samt følge deg opp hele veien. Ursula sørger for at du kommer vel frem til hotellet. På din første undervisningsdag og under deler av undervisningen i løpet av kurset vil hun også være til stede.

Vårt mål er å gi deg en høy kvalitet på undervisningen og på vår service fra den dag du bestiller til du reiser meget fornøyd hjem igjen.

Academia Oriol
Residencial Portico Mar
Apto. 83,
Calle Austria no. 12
03140 Guardamar del Segura

Telefon:
+34 619 164 906
Telefaks:
+34 966 725 951

E-post: academia@porticomar.com